Kung – fri tolkning / hyllning till livet

“Jag hörde en spirituell nivå i sommarhitten ‘Kung’ av Samir och Viktor. En nivå som handlar om att leva livet oavsett motgångar, förluster, sjukdom eller begränsad tid på den här planeten. Jag fick opereras vintern 2016 p.g.a högrisk-genen BRCA1, för att förebygga bröstcancer. Hösten 2017 kommer mer musik om det.

Videon är filmad utanför Södersjukhuset i Stockholm, som även ger cancervård. Jag är oändligt tacksam till alla som jobbar i vården, alla som forskar om cancer och betalar skatt så att så många i Sverige kan överleva sin cancer, eller förebygga den som jag.’

Kamera: Lina Stina Wedin
(Cancerfonden: BG: 901-9514)
#fuckcancer #hejalivet #meraläppstift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>